Over ons

Wij als elektriciens willen er heel graag voor zorgen dat uw huis, tuin of bedrijf van stroom voorzien is.

Wij kunnen in uw huis ook een futuristisch automatische besturing instaleren, gedaan met die saaie schakelaars in uw woonkamer.

Is uw keuringsrapport niet in orde? Wij doen het voor u.

Is de stroom uitgevallen? Bent u ten einde raad bel dan gerust naar: 0477 75 45 15.

Of heeft u zo'n prachtige poort gekocht maar moet u altijd uitstappen om die poort open en toe te doen? Misschien is een automatisering tog makkelijker.

Gaat u verbouwen en heeft nog geen stroom voorzien en wilt u iemand die vertrouwbaar en niet duur is? Dan zit u bij aan het juiste adres.

Ook als u een nieuwbouw zet of zelfs een fabriek dat kan allemaal en het is zo geregeld. Heeft u er al aan gedacht hoe voordelig de nieuwe ledlampen zijn een dagje werk en u bent weer helemaal up to date!

Bent u het beu om 's avonds naar de tuin te kijken maar niks kunt zien of elke stap die u zet uit moeten kijken dat u niet op uw planten stapt? Dan zijn wij de oplossing voor u met een simpel telefoontje kan u bij ons informeren voor een mooie sfeer in de tuin zowel 's nachts als overdag.

Weet u zeker of uw zekerings kast nog up to date is?

Neem anders eens een foto en stuur hem door via het contact venster.

Zijn er andere problemen of weet u niet wat te doen met een technisch probleem aarzel dan niet en doe een telefoontje of stuur een mail.


Contacteer ons

   3920 Lommel, BelgiĆ«

   Stationstraat 213

   info@swinnenmarc.be

   Tel: 0477 75 45 15

PROFILE


Hallo, ik ben Swinnen Marc ik ben een elektricien en ik zou uw stroom op een goede en voordelige (voor u) manier willen instaleren voor meer info kan u me bellen.